Verzending

Altijd gratis verzending boven de 35 euro!

Bij VaseandFlower.nl vinden wij het belangrijk om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren! Daarom is het op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis! We gebruiken 2 dozen + opvul materiaal om er voor te zorgen dat jouw vaas heelhuids bij je wordt bezorgd!

Retourneren

Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Je kan het product gemakkelijk naar ons retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je een product wilt of niet, en ons hiervan op de hoogte te stellen indien je het wilt retourneren. Hierna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Als het product heelhuids is ontvangen storten we het gehele orderbedrag binnen 14 dagen na melding terug.

De vazen zijn handgemaakt. Dit betekent dat ze andere stippen of strepen kunnen hebben of net een andere tint als op de foto. Vazen die afwijken van de foto nemen wij niet terug (tenzij wij je een verkeerde vaas hebben toegestuurd of dat deze beschadigd is).

Let op: retourneren is op eigen risico!

Indien je het product wilt retourneren, stuur dan een mail naar klantenservice@vaseandflower.nl. Wij helpen je dan graag verder met jouw retour!