ALS JE ER EVEN NIET UITKOMT...

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kom je er even niet uit? Kijk dan gerust even bij onze veel gestelde vragen! Is je vraag dan nog steeds niet helemaal beantwoord?! Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag!

VERZENDING

Als je boven de €35,- bij ons besteld betaal je geen verzendkosten! Heb je toch iets minder besteld? Dan betaal je maar €4,95 aan verzendkosten!

Bij ons geldt: voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Let op: door de enorme toename van bestellingen door de lockdown in Nederland is het erg druk. Hierdoor kan het af en toe voorkomen dat niet alle bestellingen verwerkt kunnen worden voor 17:00.

Wij hebben veel apparatuur en materiaal in huis om onze glazen producten goed en veilig te verzenden. Vazen worden altijd in twee dozen verpakt met veel en duurzaam inpakpapier. Hierdoor komen al onze vazen altijd heelhuids aan!

 

Wij verzenden met PostNL.

RETOURNEREN

Je hebt bij ons 14 dagen de tijd om een product te retourneren.

De retourkosten vergoeden wij niet. Tenzij wij een fout hebben gemaakt tijdens een verzending, dan ontzorgen wij je natuurlijk in deze kosten!

Retourneren is bij ons erg gemakkelijk. Door ons per mail met je ordernummer op de hoogte te stellen dat je het product wilt retourneren, kan je na onze reactie het product retourneren.

Indien je met Klarna Afterpay hebt betaald en je deze factuur nog niet hebt voldaan, wordt na retournering het bedrag gecanceld. Indien de factuur al voldaan is voor het retourneren van het product, wordt het bedrag uiteraard teruggestort!

BESTELLEN

Het kan tot 2 uur duren voordat je een bevestigingsmail binnen krijgt. Heb je deze nog steeds niet binnengekregen na 2 uur? Neem dan even contact met ons op.

Wij gebruiken op onze website een veilige SSL verbinding. Dit betekent dat wanneer je jouw gegevens invult, deze niet zomaar onderschept kunnen worden door een 3e partij. Hierdoor zijn jouw gegevens veilig bij ons. Wel zo belangrijk.

Nadat jouw bestelling binnenkomt krijg jij automatisch een bevestiging van jouw bestelling. Wij bekijken de bestelling zorgvuldig en pakken hem dan goed voor je in. We houden je op de hoogte via de mail!

Betalen

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • PayPal
  • Afterpay
  • Creditcard

Indien wij de bestelling nog niet hebben doorgegeven aan onze fabriek, of hebben verzonden kan je de bestelling nog annuleren. Neem dus zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Indien je een btw factuur van je bestelling wilt, neem even contact me ons op en we stellen deze voor je op!