Uncategorized

DROOGBLOEMEN HOUDBAARHEID

Houdbaarheid-droogbloemen

Heb je een mooie bos droogbloemen gevonden op onze site? Super leuk! Maar hoelang zijn deze mooie boeketten eigenlijk houdbaar, en hoe zorg je ervoor dat het droogboeket zo lang mogelijk mooi blijft? In dit blog vertellen we je alles over de houdbaarheid van droogbloemen en het verzorgen van een boeket!

Droogbloemen & hun houdbaarheid

Naast dat droogboeketten heel vaak prachtige vormen en kleuren hebben, gaat een boeket droogbloemen ook nog eens lang mee! Droogbloemen zijn namelijk erg lang houdbaar. Onze boeketten zijn allemaal gemiddeld een halfjaar houdbaar. Ter illustratie; een vers boeket bloemen direct van de teler blijft vaak 1 tot 2 weken houdbaar. Tel dus uit je winst! Van droogbloemen kan je veel langer genieten. Hoe geweldig is dat?

Houdbaarheid droogbloemen

Onderhoud droogbloemen

Droogbloemen zijn makkelijk te onderhouden. Je hebt er eigenlijk weinig omkijken naar. Er zijn wel een paar dingen die je kunt doen om de houdbaarheid van je droogbloemen te verlengen. Zet het droogboeket bijvoorbeeld niet midden in de zon. De droogbloemen zullen namelijk verbleken bij te veel blootstelling aan UV-licht, iets wat je natuurlijk niet wilt bij jouw prachtige droogboeket!

Tevens zijn de bloemen, zoals de naam natuurlijk al zegt, ‘gedroogd’. Dit betekent dat de droogbloemen niet houden van vocht. Het is het beste om ervoor te zorgen dat de droogboeketten in een droge omgeving staan. Dit betekent het liefst niet op een plek waar het tocht, of waar de luchtvochtigheid hoog is. Wil je meer lezen over de onderhoud van droogbloemen? Lees dan ons blog hierover!

Lekker lang plezier!

Kortom, ben je opzoek naar een bos bloemen die lang meegaan en waar je bijna geen omkijken naar hebt? Dan is een boeket droogbloemen bij uitstek geschikt voor jou! Een boeket met mooie felle kleuren, of toch liever een wat neutrale bos? Bij Vase & Flower hebben we altijd iets moois voor jouw wensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *